Cazare

 
Domeniul Culcer este un domeniu inchiriabil integral ce se intinde pe o suprafata de 25.000 mp. Familia Culcer, gazdele dumneavoastra, au construit in jurul conacului batranesc ce apartine familie inca din anul 1935, un loc ideal pentru petrecerea timpului liber pe tot parcursul anului. In cadrul domeniului regasiti Casa Culcer ( 12 locuri de cazare) Bucataria de Vara, Camara Bunicii, Cabinetul doamnei Dr Ana Culcer, loc de joaca pentru copii, loc de foc de tabara, masa de ping-pong, tir cu arcul, tiroliana, gradina familiei si mult loc liber de voie buna. Toata suprafata poate fi la dispozitia dumneavoastra prin inchirierea integrala a Casei Culcer, astfel avand parte de liniste si mai ales de intimitate.

Casa Culcer este construita pe doua niveluri si beneficiaza de 12 locuri de cazare astfel: 3 camere duble cu pat matrimonial si 3 apartamente cu dormitor si living. Cromatica si designul camerelor inspira meditatie, regasim culori pale, fara elemente aprinse care sa ne distraga. Camerele sunt foarte spatioase, au paturi confortabile, sunt dotate cu televizoare LCD si internet wireless . Baile sunt mari, luminoase , utilate adecvat.

 

Camera Elenei Aman, cocheta si intima

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi

Aceasta are tot ce este necesar pentru o cazare de exceptie. Vei remarca armonia dormitorului si ambianta calda. Daca vrei sa scotocesti prin cotloane de suflet, vei gasi in camera un pliant care iti va revela mai multe pagini de istorie si te va ajuta sa conturezi mai usor in minte personalitatea celei care a fost Elena Aman.

Camera Elenei Aman este situata la parter, dispune de pat matrimonial, cablu TV, WI-FI, are baie proprie de 4 mp, ea fiind utilata cu cabina de dus, uscator de par, fiecare persoana cazata primind doua prosoape unul mare si unul mic.

2

Capacitate

15

Supratata

Camera Dimitrie Culcer, tonuri calde

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi

Ca si cum ”inima” casei ar bate din nou, ca si cum am reinvia trecutul, trecem pragul camerei care ne plaseaza, in timp, in decorul primei generatii de medici Culcer. ”Munca si modestie , in aceste doua cuvinte s-ar putea rezuma intreaga cariera a acestui apostol al sanatatii obstesti”. Aflii mai mult rasfoind brosura pe care o gasesti in aceasta odaie.

Camera este situata la parter, dispune de pat matrimonial, cablu TV, WI-FI. Camera de baie este in hol, ea fiind la comun cu cea a lui Tache. Camera de baie are 6 mp si este utilata cu cada, uscator de par, fiecare persoana cazata primind doua prosoape unul mare si unul mic.

2

Capacitate

14

Suprafata

Camera Dumitru D. Culcer (Tache), relaxanta si primitoare

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi

Pofteste! Ia loc si poate ai de depanat vreo poveste. Daca nu ai niciuna, iti oferim noi tolbe cu amintiri din trecut. Undeva intr-un colt, pe o masa, gasesti negresit, brosura unde sta scrijelit destinul lui Tache Culcer. ”A fost tipul reprezentativ al omului nobil si demn, al barbatului harnic, al cetateanului cinstit si intotdeauna de buna credinta”. Poti sa cuprinzi cu mintea universul trecut si sa-l porti apoi in amintirile tale.

Camera este situata la parter, dispune de pat matrimonial, cablu TV, WI-FI. Camera de baie este in hol, ea fiind la comun cu cea a lui Dimitrie. Camera de baie are 6 mp si este utilata cu cada, uscator de par, fiecare persoana cazata primind doua prosoape unul mare si unul mic.

2

Capacitate

14

Suprafata

Apartament Dr. Max Culcer, luminos si elegant

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi, Aer Conditionat, Living Spatios

Ideal pentru familii, apartamentul spatios e pregatit sa gazduiasca confortabil toata veselia unei vacante perfecte. De aici poti admira cum soarele apune peste dealuri, la ceas de tihna. Daca, din curiozitate, doresti sa afli mai multe despre viata si personalitatea Dr. Max Culcer, te invitam sa rasfoiesti brosura pe care o vei gasi in apartament.

Apartamentul este situat la etaj, dispune de o camera cu pat matrimonial, living, cablu TV, Wi-Fi, baie proprie de 8 mp dotata cu cada, uscator de par si toate prosoapele de care ai nevoie. Apartamentul este dotat cu aer conditionat astfel ca pe timpul verii cand arsita strabate in lung si in lat acoperisul vei putea sta la racoare admirand din dormitor prin veluxul de deasupra patului cum zboara norii capatand forme diverse.

3

Capacitate

34

Suprafata

Apartament Dr. Ana Culcer, luminos si elegant

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi, Aer Conditionat, Living Spatios, Balcon

Ideal pentru familii, apartamentul spatios e pregatit sa gazduiasca confortabil toata veselia unei vacante perfecte. De aici poti admira cum soarele apune peste dealuri, la ceas de tihna. Daca, din curiozitate, doresti sa afli mai multe despre viata si personalitatea doamnei Dr. Ana Culcer, te invitam sa o cunosti personal, ea impreuna cu fiul ei sunt gazdele casei.

Apartamentul este situat la etaj, dispune de o camera cu pat matrimonial, living, cablu TV, Wi-Fi, baie proprie de 6 mp dotata cu cada, uscator de par si toate prosoapele de care ai nevoie. Apartamentul este dotat cu aer conditionat astfel ca pe timpul verii cand arsita strabate in lung si in lat acoperisul vei putea sta la racoare admirand din dormitor prin veluxul de deasupra patului cum zboara norii capatand forme diverse. Apartamentul dispune si de un balcon in care te poti relaxa dimineata la o cana de ceai sau seara la lumina lumanarii poti savura un pahar de vin.

3

Capacitate

34

Suprafata

Apartament Marius Cimpoescu, luminos si elegant

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi, Aer Conditionat, Living Spatios, Balcon, Dressing

Ideal pentru familii, apartamentul este cel mai spatios din intreaga casa, avand peste 90 mp. Apartamentul este pregatit sa gazduiasca confortabil toata veselia unei vacante perfecte. De aici poti admira cum soarele apune peste dealuri, la ceas de tihna. Daca, din curiozitate, doresti sa afli mai multe despre viata si personalitatea lui Marius Cimpoescu, te invitam sa il cunosti personal, el este fiul gazdei casei.

Apartamentul este situat la etaj, dispune de o camera cu pat matrimonial, dressing de 12 mp plin cu dulapuri, living, cablu TV, Wi-Fi, baie proprie de 8 mp dotata cu cada, uscator de par si toate prosoapele de care ai nevoie. Apartamentul este dotat cu aer conditionat astfel ca pe timpul verii cand arsita strabate in lung si in lat acoperisul vei putea sta la racoare admirand din dormitor prin veluxul de deasupra patului cum zboara norii capatand forme diverse. Apartamentul dispune si de un balcon in care te poti relaxa dimineata la o cana de ceai sau seara la lumina lumanarii poti savura un pahar de vin.

3

Capacitate

67

Suprafata

Bucataria de vara, gateste in natura

Complet Utilata, Semineu, Sistem Audio, Gratar, Panorama

Atunci cand vei lua masa în pavilionul din curte, vei aprecia, cu siguranta, privelistea magnifica si confortul pe care ti-l punem la dispozitie. Bucataria noastra de vara este amenajata in stil rustic, oferindu-ti o ambianta calda si tihnita. Aceasta dispune de incalzire cu semineu si calorifere si este complet utilata cu vase, tacamuri, pahare, cuptor cu microunde, fierbator de apa, aragaz cu cuptor, frigider cu congelator. In plus, este spatioasa si atent decorata. In bucatarie se gasesc 2 mese de 6 persoane fiecare. Daca este nevoie, acestea pot fi unite pentru a face o masa mare de 12 persoane.

Mai mult, pentru o atmosfera perfecta, dispune de un sistem audio bine pus la punct, dand astfel unda verde la voie buna. In zilele calduroase, se pot ridica geamurile bucatariei de vara , transformand-o, astfel, intr-un superb foisor in natura. Puteti servi masa, privind norii ce aluneca lent, hoinarind imaginar pe culmile golase ale dealurilor , in timp ce razele soarelui la apus vor creea o ambianta de neuitat. Langa bucataria de vara se afla un loc amenajat pentru foc si gratar. Punem la dispozitie si lemnele pentru gratar si ustensilele necesare.

12

Capacitate

32

Suprafata