Apartament Dr. Ana Culcer

Apartament Dr. Ana Culcer, luminos si elegant

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi, Aer Conditionat, Living Spatios, Balcon

Ideal pentru familii, apartamentul spatios e pregatit sa gazduiasca confortabil toata veselia unei vacante perfecte. De aici poti admira cum soarele apune peste dealuri, la ceas de tihna. Daca, din curiozitate, doresti sa afli mai multe despre viata si personalitatea doamnei Dr. Ana Culcer, te invitam sa o cunosti personal, ea impreuna cu fiul ei sunt gazdele casei.

Apartamentul este situat la etaj, dispune de o camera cu pat matrimonial, living, cablu TV, Wi-Fi, baie proprie de 6 mp dotata cu cada, uscator de par si toate prosoapele de care ai nevoie. Apartamentul este dotat cu aer conditionat astfel ca pe timpul verii cand arsita strabate in lung si in lat acoperisul vei putea sta la racoare admirand din dormitor prin veluxul de deasupra patului cum zboara norii capatand forme diverse. Apartamentul dispune si de un balcon in care te poti relaxa dimineata la o cana de ceai sau seara la lumina lumanarii poti savura un pahar de vin.

3

Capacitate

34

Suprafata

Dr. Ana Culcer

Dr. Ana Culcer continua traditia unei familii vechi de medici, fiind a patra generatie in linie directa. “Cele trei generatii dinaintea mea au invatat medicina la Paris, Pesta si Viena, intorcandu-se in tara si participand la progresul medicinii romanesti."

 
Show all

Domeniul Culcer


Golește
SKU: n/a. Categorie: .
Descriere

Domeniul Culcer se poate inchiria numai in intregime!