Apartament Marius Cimpoescu

Apartament Marius Cimpoescu, luminos si elegant

Pat Matrimonial, Cablu TV, Internet Wi-Fi, Aer Conditionat, Living Spatios, Balcon, Dressing

Ideal pentru familii, apartamentul este cel mai spatios din intreaga casa, avand peste 90 mp. Apartamentul este pregatit sa gazduiasca confortabil toata veselia unei vacante perfecte. De aici poti admira cum soarele apune peste dealuri, la ceas de tihna. Daca, din curiozitate, doresti sa afli mai multe despre viata si personalitatea lui Marius Cimpoescu, te invitam sa il cunosti personal, el este fiul gazdei casei.

Apartamentul este situat la etaj, dispune de o camera cu pat matrimonial, dressing de 12 mp plin cu dulapuri, living, cablu TV, Wi-Fi, baie proprie de 8 mp dotata cu cada, uscator de par si toate prosoapele de care ai nevoie. Apartamentul este dotat cu aer conditionat astfel ca pe timpul verii cand arsita strabate in lung si in lat acoperisul vei putea sta la racoare admirand din dormitor prin veluxul de deasupra patului cum zboara norii capatand forme diverse. Apartamentul dispune si de un balcon in care te poti relaxa dimineata la o cana de ceai sau seara la lumina lumanarii poti savura un pahar de vin.

3

Capacitate

67

Suprafata

Marius Cimpoescu

Marius este ultimul descendent al familiei Culcer, si in acelasi timp persoana responsabila de aducerea in prezent a valorilor familiei prin conceptul "Domeniul Culcer"

 
Show all

Domeniul Culcer


Golește
SKU: n/a. Categorie: .
Descriere

Domeniul Culcer se poate inchiria numai in intregime!