Galerie Foto

Casa Culcer

Casa Culcer este construita pe doua niveluri si beneficiaza de 12 locuri de cazare astfel: 3 camere duble cu pat matrimonial si 3 apartamente cu dormitor si living. Cromatica si designul camerelor inspira meditatie, regasim culori pale, fara elemente aprinse care sa ne distraga. Camerele sunt foarte spatioase, au paturi confortabile, sunt dotate cu televizoare LCD si internet wireless. Baile sunt mari, luminoase, utilate adecvat.
 
 

Camerele

Pentru a te introduce in atmosfera incarcata de cultura si istorie a acestui loc, camerele poarta numele celor care, candva, insufleteau locul. Odaile casei Culcer sunt incaperi ”cu parfum din vremuri apuse”, acestea personifica chipurile din vechime intr-un ansamblu rafinat. La parter ne intampina livingul generos, cu geamuri mari, luminoase asigurand o priveliste de vis. Acesta este dotat cu canapea extensibila, fotoliu, masa cu 4 scaune ( extensibila), televizor LCD . Tot aici regasim si arborele genealogic al familiei Culcer, ca un blazon ce pecetluieste discret locul plin de istorie. In plus, livingul dispune de un separeu conceput special pentru a lua masa, spatiul fiind utilat cu o masa cu 6 scaune (8 extensibila). Tot la parter se afla si o baie de serviciu ( wc si chiuveta) pusa la dispozitia tuturor oaspetilor casei. In serile cu cer instelat, poti contempla cufundat in canapelele moi asezate pe terasa spatioasa a casei.
 
 

Bucataria de Vara

Atunci cand vei lua masa în pavilionul din curte, vei aprecia, cu siguranta, privelistea magnifica si confortul pe care ti-l punem la dispozitie. Bucataria noastra de vara este amenajata in stil rustic, oferindu-ti o ambianta calda si tihnita. Aceasta dispune de incalzire cu semineu si calorifere si este complet utilata cu vase, tacamuri, pahare, cuptor cu microunde, fierbator de apa, aragaz cu cuptor, frigider cu congelator. In plus, este spatioasa si atent decorata. In bucatarie se gasesc 2 mese de 6 persoane fiecare. Daca este nevoie, acestea pot fi unite pentru a face o masa mare de 12 persoane. Mai mult, pentru o atmosfera perfecta, dispune de un sistem audio bine pus la punct, dand astfel unda verde la voie buna. In zilele calduroase, se pot ridica geamurile bucatariei de vara , transformand-o, astfel, intr-un superb foisor in natura. Puteti servi masa, privind norii ce aluneca lent, hoinarind imaginar pe culmile golase ale dealurilor , in timp ce razele soarelui la apus vor creea o ambianta de neuitat. Langa bucataria de vara se afla un loc amenajat pentru foc si gratar. Punem la dispozitie si lemnele pentru gratar si ustensilele necesare.
 
 

Bucura-te de o iarna de vis
la Domeniul Culcer!

Te poti bucura de o experienta inedita intr-un peisaj de poveste! Iarna la Domeniul Culcer iti aduce o multime de activitati si evenimente pentru a petrece sarbatorile de iarna ca intr-o poveste!