Noi Astazi

Domeniul Culcer astazi

Inca din anul 1935 reununiulie familiei Culcer au avut loc in conacul boeresc construit de tatal meu (Dr. Max Culcer) cu ajutorul localinicilor satului Dobrita. Tata si-a luat foarte in serios rolul de doctor si rolul de cap de familie.

Vedeti voi, tata nu era un doctor care avea grija de santatea oamenilor in modul clasic, era un doctor in toate sensurile cuvantului. Prin felul lui de a fi zi de zi, ne-a invatat pe toti cei care ii eram alaturi, ca pentru un corp sanatos e nevoie si de o minte si un suflet sanatos. Tata avea acest obicei de a strange toata familia laolalta, prieteni si cunoscuti, unde altundeva decat la conac ,si de a organiza mese festive unde participam cu totii. Era o atmosfera atat de placuta incat majoritea invitatiilor ramaneau peste noapte sau chiar cateva zile. Insusi Brancusi si-a petrecut vara alaturi de familia noastra in Dobrita pe vechiul domeniu Culcer.

Crescand intr-o familie plina de dragoste si armonie, unde omul este cinistit, nu mi-am dorit decat sa duc aceasta traditie mai departe si sa va invit sa cunoasteti zona, oamenii, traditiile familiei mele si sa luati o gura de sanatate asa cum eu am facut-o o viata intreaga.

Cu drag, Ana Culcer


2.5

hectare


3

camere


3

apartamente


15

persoane


100

ani de istorieDomeniul si Casa Culcer

Cabinet medical Dr. Ana Culcer

In semnul continuitatii traditiei medicale a familiei, vei gasi aici, in incinta domeniului Culcer , cabinetul Dr.Ana Culcer. In cadrul cabinetului dispuneti de consultatii, servicii de puericultura, servicii de pediatrie si profilaxia bolilor prin vaccinare. Mai mult, alege pentru tine si pentru copii alimentatie echilibrata bazata pe produse naturale, gaseste ragaz pentru creativitate, miscare si cure in natura. Asadar, poti imbina utilul cu placutul.

Cabinetul are o parcare de 16 locuri, sala de astaptare cu baie si o camera special dedicata consultatiilor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati www.cabinetdranaculcer.ro